25.10.2016 09:48

'Bayern München gaat verlengen met Robben'

Arjen Robben begint aan een dribbel tijdens het competitieduel FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach (22-10-2016).
Arjen Robben begint aan een dribbel tijdens het competitieduel FC Bayern München - Borussia Mönchengladbach (22-10-2016).

Arjen Robben heeft een aflopende verbintenis bij FC Bayern München, maar de Duitse topclub hoopt ook aankomend seizoen een beroep te kunnen doen op de Nederlandse vleugelaanvaller.

Volgens Bild is Bayern München namelijk van plan om op korte termijn in gesprek te gaan met Robben over een nieuw contract. De 32-jarige vleugelaanvaller kampte het afgelopen jaar veelal met blessureleed, maar de afgelopen weken maakt de Nederlander weer indruk bij Bayern München. Robben staat inmiddels op twee doelpunten in vier competitiewedstrijden. Ook in de Champions League was de Nederlander al eenmaal trefzeker.

Robben is overigens niet de enige speler met een aflopende verbintenis bij Bayern München. Ook Franck Ribéry, Xabi Alonso en Rafinha hebben de mogelijkheid om de club uit Zuid-Duitsland transfervrij te verlaten. Volgens het Duitse medium staat het verlengen van het contract van Robben bovenaan het verlanglijstje van Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge.

Robben staat sinds de zomer van 2009 onder contract bij Bayern München, daarvoor speelde hij onder meer voor Real Madrid en Chelsea.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner