25.10.2016 10:31

Hoogma hoorde nog niets van Hamburger SV

Heracles Almelo-directeur Nico Jan Hoogma staat naar verluidt in de belangstelling van Hamburger SV, maar Hoogma heeft nog geen contact gehad met de Duitse clubleiding over een mogelijk dienstverband bij Hamburger SV.

Hoogma heeft een rijk verleden bij Hamburger SV. Tussen 1998 en 2004 stond hij onder contract bij de Duitse club en de laatste drie jaar fungeerde hij tevens als aanvoerder. Hamburger SV ontsnapte vorig seizoen aan degradatie en ook tijdens het huidige seizoen gaat het niet goed met de club uit Hamburg. Na acht competitiewedstrijden staat Hamburger SV met twee punten op de laatste plaats.

Hamburger SV nam afgelopen zomer afscheid van sportdirecteur Peter Knäbel en tijdens het huidige seizoen werd trainer Bruno Labbadia al ingeruild voor Markus Gisdol. Hoogma weet niet goed wat hij met de belangstelling aan moet. "Ik kan niet zeggen of ik opensta voor Hamburger SV, want er is momenteel niets om open voor te staan", aldus Hoogma tegenover Voetbal International. "Ik heb altijd gezegd dat ik een fantastische periode bij die club heb gehad, maar alles wat ik nu weet heb ik van Duitse journalisten. Uit de officiële kanalen heb ik nog niets gehoord."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner