25.10.2016 11:46

'Memphis mag in januari vertrekken bij United'

Memphis Depay heeft balbezit tijdens het Europa League-duel Manchester United - Fenerbahçe (20-10-2016).
Memphis Depay heeft balbezit tijdens het Europa League-duel Manchester United - Fenerbahçe (20-10-2016).

Er lijkt na een anderhalf jaar een einde aan het avontuur van Memphis Depay bij Manchester United te komen. De Nederlandse vleugelaanvaller is één van de vijf spelers zonder toekomst bij The Red Devils.

Manchester United-trainer José Mourinho is van plan om zijn selectie in januari uit te dunnen, weet Manchester Evening News. De Portugees werkte in zijn periode bij Chelsea, Real Madrid en Internazionale met een smalle selectie en dat bracht hem succes. De oefenmeester wil in januari af van een vijftal spelers en Memphis is één van de spelers die mag vertrekken.

Bastian Schweinsteiger komt al langer niet meer voor in de plannen van Mourinho en mag volgens het Britse medium ook vertrekken. Morgan Schneiderlin, die dit seizoen vijf speelminuten kreeg in de Premier League, mag eveneens vertrekken. Ook Matteo Darmian en Wayne Rooney staan volgens Manchester Evening News op de nominatie om te vertrekken. 

De Nederlanders Daley Blind en Timothy Fosu-Mensah mogen voorlopig wel blijven bij Manchester United. Laatstgenoemde tekende onlangs zelfs een nieuw contract bij de Engelse topclub.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner