25.10.2016 14:29

De Boer voelt nog het vertrouwen bij Inter

Frank de Boer staat onder flinke druk bij Inter. De Nederlandse hoofdtrainer is pas een paar maanden werkzaam in Milaan, maar de resultaten zijn niet goed. Toch maakt De Boer zich nog niet druk om zijn toekomst.

"Het enige waar ik me mee bezighoud, is hoe we deze situatie gaan veranderen. We weten dat we moeten verbeteren. Ik voel dat Suning en de club me steunen. Dat is belangrijk voor mezelf en de spelers. Ik ben er ook van overtuigd dat ik nog steeds het vertrouwen van de spelers heb", aldus de 46-jarige De Boer.

Afgelopen weekend werd tegen Atalanta de derde competitienederlaag op rij geleden. Vooral in de eerste helft werd Inter weggespeeld. "De eerste helft tegen Atalanta was het slechtste wat ik hier tot nu toe heb gezien. Ik was ontzettend boos op mijn spelers. We hebben in de meeste wedstrijden laten zien hoe we willen spelen, maar niet in alle wedstrijden."

Woensdagavond speelt Inter in eigen huis tegen Torino. De trainer kreeg op de persconferentie in de aanloop naar die wedstrijd het verwijt dat zijn ploeg soms als los zand speelt. "Morgen wil ik dat het hele team speelt op onze manier. Dat is het belangrijkste, ongeacht wie er in de basis staan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner