26.10.2016 13:46

'Sevilla wil N'Zonzi langer aan zich binden'

Steven N'Zonzi kan juichen tijdens het competitieduel Sevilla - Atlético Madrid (23-10-2016).
Steven N'Zonzi kan juichen tijdens het competitieduel Sevilla - Atlético Madrid (23-10-2016).

Steven N'Zonzi is uitstekend begonnen aan het seizoen in Spanje en Sevilla wil de Franse middenvelder daarom belonen met een nieuw contract. N'Zonzi kwam ruim een jaar geleden voor acht miljoen euro over van het Engelse Stoke City.

N'Zonzi kon vorig seizoen al regelmatig rekenen op speeltijd bij Sevilla, maar tijdens het huidige seizoen is de controlerende middenvelder één van de sterkhouders bij de Spaanse club. Sevilla is na negen competitiewedstrijden terug te vinden op de tweede plek en blijft voorlopig onder meer FC Barcelona en Atlético Madrid voor. Afgelopen weekend werd er zelfs met 1-0 gewonnen van Atlético Madrid dankzij een treffer van N'Zonzi.

Afgelopen zomer had Leicester City al dertig miljoen euro over voor de Fransman, maar N'Zonzi zag geen heil in een terugkeer naar de Premier League. Sevilla wil volgens AS voorkomen dat N'Zonzi in de toekomst wel voor een transfer kiest. De Fransman heeft namelijk een transferclausule van dertig miljoen euro in zijn contract staan, Sevilla wil dat bedrag aanzienlijk verhogen om geïnteresseerde clubs af te schrikken. Tevens is Sevilla van plan om N'Zonzi een langdurig contract aan te bieden, zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner