26.10.2016 16:20

Guy Ramos traint mee bij FC Dordrecht

Guy Ramos krijgt speelminuten tijdens het oefenduel FC Wil 1900 - FC Rapperswil (02-07-2016).
Guy Ramos krijgt speelminuten tijdens het oefenduel FC Wil 1900 - FC Rapperswil (02-07-2016).

Guy Ramos keert mogelijk terug bij FC Dordrecht. De verdediger traint voorlopig mee en wijst een transfer naar FC Dordrecht niet op voorhand af. Ramos zit zonder contract nadat zijn verbintenis bij het Zwitserse FC Wil 1900 werd ontbonden.

"Het buitenland heeft mijn voorkeur, maar ik zeg niet gelijk nee tegen FC Dordrecht", aldus Ramos tegenover RTV Rijnmond. Ramos vertrok in 2015 van Roda JC Kerkrade naar FC Wil en had het naar zijn zin tijdens het eerste seizoen. "Ik was aanvoerder en maakte de meeste minuten van de hele selectie, maar toen kreeg ik onenigheid met de investeerder."

"Hij kon mijn spel als inschuivende verdediger niet waarderen, en liet zijn bevindingen weten via een Whatsapp-bericht", vervolgt de international van Kaapverdië. "Dat was een aardige lap tekst. Ik heb hem toen niet bedankt voor zijn wijze woorden en dat is hem waarschijnlijk in het verkeerde keelgat geschoten."

FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer ziet de komst van Ramos wel zitten. "Hij ziet er goed afgetraind uit en trainde prima mee. Ik ga de komende weken eens kijken wat hij wil, wat de club wil en of wij hem kunnen gebruiken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner