27.10.2016 11:03

Woudenberg kent de kracht van Feyenoord

Lucas Woudenberg (l.) vecht een duel uit met Danilo Pantić (r.) tijdens het bekerduel Feyenoord - Excelsior (26-10-2016).
Lucas Woudenberg (l.) vecht een duel uit met Danilo Pantić (r.) tijdens het bekerduel Feyenoord - Excelsior (26-10-2016).

Lucas Woudenberg mocht woensdagavond weer eens in de basis beginnen bij Feyenoord en liet een sterke indruk achter. De linksback weet dat 'de brede bank van Feyenoord' de kracht is achter het succes van de Rotterdammers.

Woudenberg begon het seizoen als basisklant, maar verdween uiteindelijk uit de basis vanwege het goede spel van Jan-Arie van der Heijden. "De kracht van dit elftal is dat iedereen er staat wanneer het nodig is, ook de jongens die wat minder aan spelen toekomen", aldus de jongeling op de clubsite van Feyenoord.

Woensdagavond werd er met 4-0 gewonnen van Excelsior. "De jongens die speelden hebben vol gas gegeven om een goed resultaat te halen. We hebben negentig minuten lang de overhand gehad. De eerste helft lieten we de bal goed rond gaan, alleen lukte het niet een doelpunt te maken. We zijn in de tweede helft rustig gebleven. Binnen vijf minuten na rust lagen er twee in, daarna hebben we het goed uitgespeeld. Al met al is het daardoor een prima avond."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner