27.10.2016 14:35

Spelersgroep Go Ahead trekt boetekleed aan

Xandro Schenk loopt teleurgesteld het veld af na de bekeruitschakeling van Go Ahead Eagles tegen de Jodan Boys. (25-10-2016)
Xandro Schenk loopt teleurgesteld het veld af na de bekeruitschakeling van Go Ahead Eagles tegen de Jodan Boys. (25-10-2016)

Het meest opvallende resultaat van de tweede ronde van de KNVB beker was ongetwijfeld het 1-2 verlies van Go Ahead Eagles tegen Jodan Boys. "Schaam je kapot", zongen de supporters uit Deventer na de bekerblamage. Namens de spelersgroep bieden Sander Fischer en Xandro Schenk hun excuses aan voor de afgang.

Fischer neemt als eerste het woord. "Gisteren (woensdag, red.) was de Day After. De dag na de 1-2 nederlaag tegen De Jodan Boys in de KNVB beker. Voor die nederlaag zijn geen excuses, we nemen er volle verantwoordelijkheid voor. Ik kan er duidelijk over zijn: het is een resultaat om je voor te schamen. En geloof me: dat hebben we gisteren gedaan. En ook de loting vanavond zal even pijnlijk zijn."

Schenk zegt dat de club niet te lang in de teleurstelling moet blijven hangen. "Ik bedoel: kijk alleen al deze maand. We winnen overtuigend van Excelsior, vergeten te scoren in een leerzame wedstrijd in Utrecht en verliezen verdiend van een team met meer kwaliteit: FC Twente. Ondanks dat we alles gaven. We strijden volop mee om lijfsbehoud en nog geen concurrent is er in Deventer met de drie punten vandoor gegaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner