27.10.2016 19:57

Streppel start met vier nieuwe namen in beker

Jurgen Streppel geeft dinsdagavond een aantal spelers rust in de uitwedstrijd in de beker tegen FC Eindhoven. De coach van sc Heerenveen houdt bijvoorbeeld basisspelers Yuki Kobayashi en Sam Larsson achter de hand.

Kobayashi en Larsson beginnen op de bank in het Jan Lammersstadion. Daardoor komt er ruimte vrij voor Younes Namli en Luciano Slagveer, die de trainer gaan proberen te overtuigen in het goed draaiende Heerenveen. Daarnaast doen Lucas Bijker en Pelle van Amersfoort niet mee, omdat beide spelers niet fit uit het afgelopen duel met Heracles Almelo zijn gekomen. Voor hen staan Caner Çavlan en Morten Thorsby klaar als vervangers. De andere zeven namen zijn bekend van de afgelopen wedstrijden van Heerenveen, dat erg goed presteert.

Eindhoven start met drie wijzigingen in het elftal ten opzichte van het laatst gespeelde duel, toen het met 4-1 verloor in de Eindhovense mini-derby tegen Jong PSV. Trainer Ricardo Moniz heeft Maxime Gunst, Tibeau Swinnen en Tibo Van De Velde uit het basisteam gehaald. Kyle De Silva start vanavond op rechtsback, Jonny Rowell neemt de plek van Swinnen in en PSV-huurling Rai Vloet is de man die het aanvallend op het middenveld mag proberen.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner