28.10.2016 21:23

Update: Ajax zet El Ghazi uit A-selectie

Anwar El Ghazi heeft vrijdag geen goede beurt gemaakt bij Peter Bosz. De Telegraaf meldt dat de speler en trainer op de training een fikse woordenwisseling hadden, waarna El Ghazi werd weggestuurd.

Eerder op de dag werd al duidelijk dat El Ghazi niet is opgenomen in de selectie voor de eerstkomende wedstrijd tegen Excelsior. De woordenwisseling met Bosz zou de aanleiding zijn voor het ontbreken van El Ghazi in de 22-koppige wedstrijdselectie van Ajax. Onder meer Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Vaclav Černý mogen wel hopen op speelminuten tegen Excelsior.

El Ghazi is dit seizoen onder Bosz veroordeeld tot een plek op de bank. De aanvaller kreeg dit seizoen drie keer een basisplaats in een Eredivisie-wedstrijd, maar wist nimmer te imponeren. Ook in het afgelopen bekerduel met Kozakken Boys (1-6) maakte El Ghazi geen goede indruk. Amin Younes en Bertrand Traoré zijn onder Bosz de twee vaste buitenspelers.

Update: 28-10-2016: 21:23:50

Ajax bevestigt dat Anwar El Ghazi vrijdag van het trainingsveld is gestuurd. De buitenspeler kreeg voorafgaand aan de training te horen dat hij om sportieve redenen geen deel zou uitmaken van de wedstrijdselectie voor het duel met Excelsior.

El Ghazi zou zich vervolgens op de training niet goed hebben gedragen, waarop Peter Bosz besloot hem weg te sturen. De clubleiding heeft daarna het besluit genomen om de buitenspeler voorlopig uit de A-selectie te zetten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner