31.10.2016 21:43

Vier duels verzet vanwege bekerprogramma

De KNVB heeft het programma in de Eredivisie en Jupiler League iets gewijzigd naar aanleiding van de achtste finales van de KNVB beker. Drie duels in de Eredivisie en één op het hoogste niveau zijn verzet in verband met het bekerprogramma.

Drie Eredivisie-duels in speelronde zeventien en één Jupiler League-wedstrijd in speelronde negentien staan anders op de agenda. FC Twente - AZ gaat van de zondagmiddag naar de zaterdagavond, voor ADO Den Haag - Sparta en Heracles Almelo - PEC Zwolle is het precies andersom. In de Jupiler League wordt het duel RKC Waalwijk - SC Cambuur verzet naar zondag 18 december. Het duel werd eerst op zaterdag 17 december afgewerkt.

AZ, ADO Den Haag, Sparta, Heracles Almelo en PEC Zwolle plaatsten zich voor de achtste finales van de KNVB beker. Sparta en Heracles Almelo spelen het laatste duel van de ronde, waardoor de KNVB heeft besloten dat die ploegen ook op hetzelfde tijdstip moeten spelen in de Eredivisie. AZ komt vroeger in de ronde in actie, waardoor de Alkmaarders ook in de Eredivisie op een dag eerder kunnen spelen.

De wedstrijden in de KNVB beker worden op 13, 14 en 15 december afgewerkt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner