08.11.2016 10:46

'Gerrard keert mogelijk terug naar Europa'

Steven Gerrard gaat zijn carrière wellicht vervolgen in Europa. De naam van de 36-jarige middenvelder van Los Angeles Galaxy is namelijk gevallen bij Celtic. Brendan Rodgers, met wie Gerrard in het verleden samenwerkte bij Liverpool, is momenteel trainer van de Schotse topclub.

Los Angeles Galaxy greep afgelopen weekend naast een plek in de halve finale van de play-offs, waardoor het seizoen van Gerrard inmiddels ten einde is gekomen. De middenvelder heeft nog een contract tot het einde van het kalenderjaar bij de Amerikaanse club, waardoor er gespeculeerd wordt over de toekomst van de Engelsman. De kans is aanwezig dat Gerrard een punt zijn achter zijn actieve carrière zet, maar mogelijk kiest de middenvelder voor een terugkeer naar Europa.

De Liverpool-legende staat volgens The Daily Record namelijk in de belangstelling van Celtic. Rodgers hoopt Gerrard te verleiden tot een transfer naar Celtic en maakt volgens het Schotse medium een goede kans. Gerrard is namelijk niet van plan om terug te keren naar de Premier League, omdat hij niet een concurrent van Liverpool wil versterken. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner