16.11.2016 16:03

Rodgers wil niets kwijt over Gerrard-transfer

Steven Gerrard werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar het Schotse Celtic FC, maar de manager van de Schotse topclub - en oud-trainer van Gerrard bij Liverpool - wil zich niet in de speculaties mengen.

"Ik zal nooit speculeren over een mogelijke transfer", vertelt Rodgers aan Sky Sports. "Dat heb ik in het verleden nooit gedaan en ik ben niet van plan om dat nu wel te doen. Dat soort dingen worden intern besproken. Wat ik wel wil zeggen is dat Steven een geweldige speler is. Ik heb bij Liverpool een aantal jaar met hem mogen samenwerken en dat was briljant."

"Om als jonge manager samen te mogen werken met zo'n fantastisch aanvoerder... Hij heeft me veel geleerd over de club en op het veld was hij ook geweldig. Hij besloot uiteindelijk om naar de Verenigde Staten te gaan en hij heeft het daar vast naar zijn zin gehad. Steven zal nu moeten nadenken over wat hij wil gaan doen. Ik weet niet waarom hij met ons in verband wordt gebracht. Nogmaals, dat soort dingen worden intern besproken."

Het contract van Gerrard bij Los Angeles Galaxy loopt aan het einde van het kalenderjaar af en de Engelsman heeft besloten om de Verenigde Staten te gaan verlaten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner