28.12.2016 16:54

Update: Veron zet krabbel onder contract

Juan Sebastian Veron is van plan om op 41-jarige leeftijd zijn rentree in het professionele voetbal te maken. De oud-middenvelder van ploegen als Lazio Roma, Manchester United, Chelsea en Inter stopte in 2014, maar denkt aan een terugkeer.

Veron domineerde rond de eeuwwisseling de Europese velden, maar speelde de laatste jaren voor de club waar hem voor hem allemaal begon; Estudiantes. In 2012 stopte Veron met voetballen, om na een seizoen rust alsnog terug te keren. De rentree werd gedeeltelijk succesvol, de middenvelder kwam tot 22 competitiewedstrijden, maar de club viel buiten de prijzen.

Spelers van Estudiantes hebben in Argentijnse media bevestigd dat Veron terugkeert vanaf januari. De middenvelder wil in de competitie en de Copa Libertadores 2017 van waarde zijn voor de huidige koploper. Daarmee komt de voorzitter van Estudiantes zijn belofte aan de supporters na. Veron beloofde dat hij als speler zijn rentree zou maken als het nieuwe stadion voor meer dan 65 procent werd gevuld door seizoenkaarthouders.

Update 28-12-2016 16:54:

De 41-jarige Veron gaat definitief weer voetballen. De Argentijn heeft woensdag zijn handtekening onder een contract bij Estudiantes gezet. De oud-speler van onder meer Manchester United heeft een contract voor achttien maanden getekend bij de Argentijnse club. Estudiantes staat op dit moment op de vierde plaats in de Argentijnse Primera Divsión.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner