19.11.2016 22:47

Koploper Juventus gemakkelijk langs Pescara

Juventus heeft zaterdag een soepele overwinning geboekt op Pescara Calcio. De koploper van de Serie A versloeg de degradatiekandidaat in Turijn met 3-0. Sami Khedira opende tien minuten voor rust de score, in de tweede helft voerden Mario Mandžukić en Hernanes de voorsprong op.

Trainer Massimiliano Allegri hield vaste krachten als Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini en Miralem Pjanić op de bank. Deze basisspelers kregen rust met het oog op de confrontatie dinsdag met Sevilla in de Champions League. Vanaf de bank zagen ze hoe de 'Oude Dame' geen kind had aan het laaggeklasseerde Pescara.

Juventus heeft aan kop van de Italiaanse competitie zeven punten voorsprong op AS Roma, dat zondag tegen Atalanta speelt.