22.11.2016 12:06

Belangstelling voor De Dijk-spits neemt toe

Thomas Verhaar (l.) kan zijn geluk niet op als teamgenoot Zakaria el Azzouzi (r.) de 2-1 maakt tegen sc Heerenveen. (04-11-2016)
Thomas Verhaar (l.) kan zijn geluk niet op als teamgenoot Zakaria el Azzouzi (r.) de 2-1 maakt tegen sc Heerenveen. (04-11-2016)

De Dijk-spits Dennis Kaars traint mee bij Sparta Rotterdam en maakt kans op een contract bij de club uit Spangen, maar Sparta is niet de enige club met belangstelling voor de 28-jarige aanvaller.

Kaars groeide dit seizoen uit tot een absolute goalgetter bij De Dijk in de Derde Divisie Zondag. De aanvaller wist 22 keer (!) te scoren in veertien competitiewedstrijden. Sparta gaf Kaars daarom de mogelijkheid om mee te trainen en zodoende een contract te verdienen. Kaars heeft een voorkeur voor Sparta, maar als hij er niet uitkomt met de Rotterdamse club, dan zijn er meer clubs met belangstelling.

Naast Sparta zijn namelijk ook sc Heerenveen, AZ Alkmaar, FC Utrecht en FC Twente geïnteresseerd in de doelpuntenmachine van De Dijk. "Alex Pastoor ziet wel potentie. Sparta heeft ook mijn absolute voorkeur. Maar wordt dat niets, dan komen die andere clubs misschien nog in beeld", vertelt de aanvaller in gesprek met het Noordhollands Dagblad.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner