22.11.2016 19:52

Bayer Leverkusen geeft in Rusland zege weg

Bayer Leverkusen is er niet in geslaagd om drie belangrijke punten te veroveren in de groepsfase van de Champions League. De Duitse club was bij een zege tegen CSKA Moskou bijna zeker van de achtste finales van het miljardenbal, maar bleef in Rusland steken op een 1-1 gelijkspel.

Wonnen de Duitsers in Moskou, dan waren zij bij een gunstig resultaat tussen AS Monaco en Tottenham Hotspur zeker van een plek bij de laatste zestien van de Champions League. Bayer Leverkusen begon de wedstrijd goed en kwam via Kevin Volland op 0-1. De Duitsers leken op rozen, maar een kwartier voor tijd tekende Bebars Natcho vanaf de strafschopstip voor de 1-1.

Tottenham Hotspur krijgt later op de dinsdagavond de mogelijkheid om in punten gelijk te komen met Bayer Leverkusen. Winnen de Engelsen van AS Monaco, dan hebben beide clubs zeven punten. AS Monaco heeft na vier duels al acht punten veroverd. De Duitsers spelen de laatste speelronde van de groepsfase een thuisduel met AS Monaco. Tottenham Hotspur neemt het dan op White Hart Lane op tegen CSKA Moskou.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner