23.11.2016 15:30

Ook Bazoer maakt het Bosz lastig bij Ajax

Na Anwar El Ghazi en Nemanja Gudelj heeft ook Riechedly Bazoer een aanvaring gehad met Ajax-trainer Peter Bosz. De middenvelder heeft echter zijn excuses aangeboden en zal vanaf vrijdag weer aansluiten bij de hoofdmacht.

Donderdagavond zal Bosz daarentegen geen beroep doen op de middenvelder. "Bazoer zit morgen niet bij de selectie", zei de oefenmeester van de Amsterdammers woensdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met Panathinaikos. "Hij is zaterdag geblesseerd van de training gestapt en meldde zich zondag ziek. Maandag wilde hij weer gewoon met de groep meetrainen, maar zo werkt het niet bij mij. Ik wilde dat hij zich eerst bij de dokter zou melden en apart zou trainen, maar dat zag hij niet zitten."

Het is met een sisser afgelopen voor Bazoer. "Ik heb inmiddels met hem gesproken en hij heeft zijn excuses aangeboden", vervolgt Bosz. "Vanaf vrijdag zit hij weer bij de groep. Het baart me geen zorgen dat hij de derde speler is waar nu iets over te doen is. Dit is ook een ander geval dan de eerdere twee gevallen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner