24.11.2016 15:19

Hamsik baalt van kansenmissend SSC Napoli

SSC Napoli slaagde er donderdagavond niet in om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. De Italianen creëerden veel kansen tegen Dinamo Kiev, maar kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

"Volgens mij hebben we zeventien keer op doel geschoten, dan moeten we er gewoon een maken", treurt Marek Hamšík op de website van de UEFA. De Italiaanse club was bij een zege tegen de uitgeschakelde Oekraïners zeker van een plek bij de laatste zestien van de Champions League. "Misschien zijn we wat vermoeid, maar dit is gewoonweg niet het resultaat waar we op hoopten."

In de allesbeslissende laatste speelronde van de groepsfase kan Napoli alsnog een ticket voor de achtste finales bemachtigen. Verovert de koploper van Groep B één of drie punten op SL Benfica, dan is overwintering in het miljardenbal een feit. Verliezen de Napolitanen, dan moeten zij hopen dat Beşiktaş onderuit gaat tegen Dinamo Kiev. "Thuis hebben we gewonnen, maar in Lissabon zal het een totaal andere wedstrijd worden nu er zoveel op het spel staat. We zullen echt alles moeten geven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner