26.11.2016 17:41

Dortmund onderuit tegen Eintracht Frankfurt

Borussia Dortmund heeft geen goed gevoel kunnen geven aan de 1-0 overwinning tegen FC Bayern München. De ploeg van trainer Thomas Tuchel verloor zaterdagmiddag namelijk van Eintracht Frankfurt.

Borussia Dortmund leek zich vorige week terug te knokken in de top van de Bundesliga, nadat Bayern München in eigen huis met 1-0 werd verslagen dankzij een treffer van topscorer Pierre-Emerick Aubameyang. Midweeks wist Borussia Dortmund bovendien in de Champions League ruim te winnen van het Poolse Legia Warschau (8-4), maar zaterdagmiddag liep Borussia Dortmund een knauw op.

Eintracht Frankfurt was in de Commerzbank-Arena namelijk met 2-1 te sterk voor Borussia Dortmund. Vlak na rust sloeg Szabolcs Huszti op aangeven van Timothy Chandler toe. Dertien minuten voor tijd wist Aubameyang weliswaar voor de gelijkmaker te zorgen, maar invaller Haris Seferović scoorde twee minuten na de treffer van Aubameyang de verlossende 2-1 voor Eintracht Frankfurt. Borussia Dortmund blijft daardoor steken op 21 punten in de Bundesliga.