27.11.2016 15:26

Villarreal verrassend onderuit tegen Alavés

Villarreal CF heeft zondagmiddag verrassend verloren van Deportivo Alavés. De huidige nummer vier in de Spaanse Primera División stond na ruim twintig minuten spelen al op 0-2 achterstand en wist het tij niet te keren.

Villarreal maakt tot dusver een prima seizoen door in Spanje. De nummer vier ontving zondagmiddag nummer dertien, Deportivo Alavés en leed in eigen huis de derde nederlaag van het seizoen. Deportivo Alavés kwam na acht minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Ibai Gómez Pérez. Een kleine tien minuten later zette de Spaanse middenvelder Víctor Camarase Alavés op een 0-2 voorsprong.

Met wat aanvallende wissels probeerde Villarreal-trainer Fran Escribá nog wat terug te doen, maar meer doelpunten vielen er niet. Door de overwinning van Aláves stijgt de ploeg van Mauricio Pellegrino twee plekjes, van de vijftiende naar de dertiende plaats.