28.11.2016 20:59

"Turkse interesse voor back Excelsior"

Excelsior-speler Khalid Karami aan de bal tegen voormalig werkgever Go Ahead Eagles. (01-10-2016)
Excelsior-speler Khalid Karami aan de bal tegen voormalig werkgever Go Ahead Eagles. (01-10-2016)

Bursaspor heeft belangstelling voor Khalid Karami.  De Turken zouden de vleugelverdediger, in het bezit van een aflopend contract op Woudestein, zelfs al in de winterstop willen aantrekken.

Dat meldt het Algemeen Dagblad maandagavond. Karami had eerder al aangegeven na het huidige seizoen een stap hogerop te willen maken en het zou voor de hand liggen dat een overgang naar de huidige nummer vijf van de SüperLig hem zou interesseren. Als hij daadwerkelijk in het noordwesten van Turkije neerstrijkt, zou hij gaan samenspelen met twee oud-Eredivisiespelers. Joshua John(oud-Sparta en FC Twente) en Tomas Necid(PEC Zwolle) staan daar namelijk ook onder contract.

Ferry de Haan, algemeen directeur van de Eredivisieclub uit Kralingen, wil nog niet inhoudelijk reageren maar lijkt niet van plan zonder slag of stoot mee te werken aan een tussentijds vertrek van basisklant Karami. "We hebben één doel: handhaving, en daar is iedereen voor nodig", vertelt de oud-verdediger van onder meer Feyenoord het dagblad desgevraagd. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner