29.11.2016 10:31

'Heerenveen aast op Roemeense aanvaller'

Dorin Rotariu staat hoog op het verlanglijstje van sc Heerenveen. De Friezen willen de 21-jarige vleugelaanvaller in januari overnemen van Dinamo Boekarest.

Volgens de Leeuwarder Courant vroeg Dinamo Boekarest in eerste instantie drie miljoen euro voor de linksbenige aanvaller, maar is de Roemeense club bereid om de vraagprijs te laten zakken. De jonge rechtsbuiten heeft de afgelopen jaren flink wat ervaring opgedaan in Roemenië, want de 21-jarige Rotariu staat inmiddels op 118 competitieduels namens Dinamo Boekarest, daarin wist de aanvaller 22 keer te scoren.

Mogelijk wil sc Heerenveen zich met de komst van Rotariu indekken voor een vertrek van Sam Larsson of Arber Zeneli. De links -en rechtsbuiten van sc Heerenveen blinken wekelijks uit, waardoor de belangstelling voor het tweetal toeneemt. Mocht de tweevoudig international van Roemenië daadwerkelijk naar sc Heerenveen vertrekken, dan is hij de zesde Roemeen in het shirt van de Friese club. Rodion Cămătaru, Ioan Andone, Florin Constantinovici, Radu Gusatu en Dumitru Mitriţă gingen hem voor.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner