29.11.2016 11:17

Hekkensluiter Achilles'29 baalt: "Zwaar klote"

Achilles'29-trainer Eric Meijers kijkt toe tijdens het competitieduel Achilles'29 - FC Oss (18-11-2016).
Achilles'29-trainer Eric Meijers kijkt toe tijdens het competitieduel Achilles'29 - FC Oss (18-11-2016).

Eric Meijers, trainer van hekkensluiter Achilles'29, zag zijn ploeg maandagavond goed spelen, maar desondanks stond de club uit Groesbeek aan het einde van het avond met lege handen. 

Achilles'29 ging rusten met een 1-0 voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 2-1 van FC Den Bosch. "Zwaar klote", aldus Meijers tegenover Omroep Gelderland. "Ja, ik denk dat we de beste eerste helft van deze competitie hebben gespeeld. We hadden zeker 2 à 3-0 voor moeten staan. Maar dat stonden we niet en krijgen we daar alsnog in de tweede helft de rekening voor gepresenteerd."

"We speelden hartstikke goed", vervolgt de coach. "We lieten zien dat we op dit niveau mee kunnen. Maar door zo'n tweede helft merk je wel dat je onderaan staat. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het niveau dat we hebben laten zien. Het is lang geleden dat ik dit heb gezien. Hopelijk is dit de kentering en krijgen we vrijdag boter bij de vis."

Achilles'29 staat na zestien competitiewedstrijden met vijf punten onderaan de Jupiler League, dat zou aan het einde van het seizoen degradatie naar de Tweede Divisie betekenen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner