30.11.2016 16:34

'Rus moet Fraser vervangen bij Vitesse'

CKSA Moskou-trainer Leonid Slutskiy is boos tijdens het Champions League-duel CSKA Moskou - Bayer Leverkusen (22-11-2016).
CKSA Moskou-trainer Leonid Slutskiy is boos tijdens het Champions League-duel CSKA Moskou - Bayer Leverkusen (22-11-2016).

Vitesse-trainer Henk Fraser moet vrezen voor zijn toekomst bij Vitesse. De Arnhemmers stellen de afgelopen periode teleur en Leonid Slutskiy wordt genoemd als de nieuwe coach van Vitesse.

Slutskiy was tot afgelopen zomer actief als bondscoach van Rusland, daarnaast is de Rus al sinds 2009 actief als trainer van CSKA Moskou. Daar komt volgens het Russische Sport-Express op korte termijn verandering in. Het Russische medium verwacht dat Slutskiy na afloop van het Champions League-duel met Tottenham Hotspur op 7 december zijn afscheid gaat aankondigen.

De Russische trainer heeft goede connecties met Vitesse-eigenaar Alexander Chigirinskiy. De Russische zakenman zou graag zien dat zijn landgenoot Fraser bij Vitesse komt vervangen. Fraser kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag en tekende in Arnhem een contract tot de zomer van 2018. Vitesse hoopte dit seizoen in de top vier actief te zijn, maar staat momenteel achtste in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner