01.12.2016 14:03

Hart: "Ik zit hier omdat ik verder moet kijken"

Joe Hart rekent er niet op dat hij nog een toekomst heeft bij Manchester City. De 29-jarige doelman wordt dit seizoen door de Engelse grootmacht aan Torino verhuurd, omdat trainer Pep Guardiola het niet in hem ziet zitten.

Guardiola, die sinds dit seizoen hoofdtrainer is in Manchester, liet Hart al snel merken dat hij nodig was. "Na het EK was hij (Guardiola, red.) wat gereserveerd richting mij in een gesprek. Ik zei dat het eerlijk was, maar dat het niet was wat ik wilde horen. Ik wilde met hem werken, maar had niet het gevoel dat het een goede kant op ging. Ik had het gevoel dat ik niet zou keepen”, zegt Hart in gesprek met Sky Sports.

"Ik ben niet naar Torino gestuurd om te zien hoe ik het doe of hoe ik mij ontwikkel. Ik ben uitgeleend omdat ik niet gewild was. Ik hoef hier niet aan Manchester City te bewijzen wat ik kan. Ik ziet hier, omdat ik verder moet kijken. Ik denk niet dat Manchester City in de weg zal staan als er na dit seizoen een ander club voor mij komt", besluit de 68-voudig international, die bij Manchester City werd vervangen door Claudio Bravo. Hart heeft bij The Citizens nog een contract tot medio 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner