03.12.2016 10:44

'Weer Italiaanse club in de markt voor Depay'

Memphis Depay kijkt vanaf de bank toe tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Fenerbahçe. (20-10-2016)
Memphis Depay kijkt vanaf de bank toe tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Fenerbahçe. (20-10-2016)

Memphis Depay moet tegenwoordig al blij zijn met een plek op de bank bij Manchester United, de Nederlander komt nauwelijks meer voor in de plannen van José Mourinho. Een verhuurperiode lijkt de ideale optie, AS Roma wil daarbij uitkomst bieden.

Nu Depay weinig in actie komt in de Premier League, is de interesse in de buitenspeler toegenomen. Onder andere Everton, Spartak Moskou en Juventus toonden interesse in Depay, daar komt volgens Corriere dello Sport nu ook AS Roma bij. De Romeinen denken volgens de geruchten aan een verhuurperiode, maar hebben in het verleden ook gehandeld met een optie tot koop.

Depay speelde dit seizoen pas acht wedstrijden voor Manchester United, waarvan hij slechts één als basisspeler begon. In de League Cup kreeg hij een kans vanaf de start tegen Northampton Town, maar ook in dat duel werd de Nederlander al na een klein uur naar de kant gehaald. Depay werd in de vorige zomer door Louis van Gaal naar Engeland gehaald, hij staat nog tot medio 2019 onder contract bij zijn werkgever.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner