04.12.2016 12:02

Suárez erg chagrijnig na 'onterecht' gelijkspel

Luis Suárez (l.) heeft reden tot juichen in Camp Nou: de aanvaller van FC Barcelona heeft zijn ploeg op voorsprong gezet tegen Real Madrid. (03-12-2016)
Luis Suárez (l.) heeft reden tot juichen in Camp Nou: de aanvaller van FC Barcelona heeft zijn ploeg op voorsprong gezet tegen Real Madrid. (03-12-2016)

FC Barcelona verspeelde in de slotminuten van El Clásico de winst tegen Real Madrid. Door een laat doelpunt van Sergio Ramos eindigde het duel in 1-1. Luis Suárez baalde na afloop als een stekker.

Suárez zette zijn ploeg, na een assist van Neymar, in de 53ste minuut op een 1-0 voorsprong. Barça slaagde er echter niet in om de drie punten over de streep te trekken. Centrale verdediger Ramos kopte vlak voor tijd de 1-1 tegen de touwen. Volgens Suárez een onterechte uitslag. "We waren superieur en creëerden veel kansen", zei de Uruguayaan tegen El Mundo Deportivo. "Helaas zijn dit dingen die in het voetbal gebeuren. Als je de kansen op 2-0 laat liggen, kan het zo lopen."

Barcelona had behoorlijk wat kansen om Real Madrid pijn te doen, maar verzuimde de tweede treffer binnen te schieten. Neymar kreeg de grootste kans in Camp Nou, maar schoot onnauwkeurig over het doel van Real-keeper Keylor Navas. "Het is duidelijk dat we twee punten hebben verloren", vervolgt een chagrijnige Suárez. "We hebben er echt alles aan gedaan om drie punten te pakken. Het was een open wedstrijd en ze hebben ons op het laatste moment gepakt." Real behoudt een voorsprong van zes punten op Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner