05.12.2016 13:31

Martins Indi loopt kaakblessure op bij Stoke

Bruno Martins Indi (r.) gaat een kopduel aan met Ashley Barnes (l.) tijdens het competitieduel Stoke City - Burnley (03-12-2016).
Bruno Martins Indi (r.) gaat een kopduel aan met Ashley Barnes (l.) tijdens het competitieduel Stoke City - Burnley (03-12-2016).

Bruno Martins Indi kwam het afgelopen weekend negentig minuten in actie namens Stoke City tijdens het competitieduel met Burnley (2-0 overwinning), maar de Nederlandse verdediger van The Potters is niet ongeschonden uit de strijd gekomen.

Stoke City-trainer Mark Hughes vreest dat Martins Indi, die dit seizoen door Stoke City wordt gehuurd van het Portugese FC Porto, een zware blessure heeft opgelopen. "Hij heeft een keiharde knal tegen de zijkant van zijn kaak gekregen", vertelt Hughes in gesprek met de BBC. "We wachten even af tot het wat minder gezwollen is, maar ik vrees voor een breuk."

Martins Indi verruilde in de zomer van 2014 Feyenoord voor FC Porto. De verdediger kreeg regelmatig speeltijd bij de Portugese topclub, maar tijdens het huidige seizoen had hij weinig uitzicht op speeltijd. Martins Indi liet zich daarom eind augustus verhuren aan Stoke City, waar hij een vaste waarde is. De mandekker speelde tot dusver twaalf officiële wedstrijden in het shirt van The Potters.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner