05.12.2016 14:33

"Anwar heeft het perfecte antwoord gegeven"

Anwar El Ghazi (r.) komt in het veld voor Vaclav Černý (l.) tijdens het competitieduel Ajax - FC Groningen (04-12-2016).
Anwar El Ghazi (r.) komt in het veld voor Vaclav Černý (l.) tijdens het competitieduel Ajax - FC Groningen (04-12-2016).

Lasse Schöne is blij met de manier waarop Anwar El Ghazi is omgegaan met zijn verbanning bij de hoofdmacht van Ajax. De vleugelaanvaller keerde zondagmiddag terug en liet zich meteen zien in de Amsterdam ArenA.

"Anwar heeft het perfecte antwoord gegeven", aldus Lasse Schöne in gesprek met NUsport. "Hij viel heel goed in en was dreigend. Dat is het enige dat je kunt doen in zo'n situatie. Het was mooi om te zien", aldus Schöne, die zag dat FC Groningen zich had aangepast aan Ajax. "Als ploegen tegen ons spelen, merk je dat ze ons iets anders gaan benaderen. Ze spelen met twee linies vlak voor het eigen doel en dan is het lastig om daar doorheen te voetballen."

De Amsterdammers wonnen uiteindelijk met 2-0 van FC Groningen. "We hadden tegen Groningen de controle en ik had toen het 1-0 stond niet het idee dat het 1-1 zou worden", vervolgt de Deense middenvelder. "Dat is weleens anders geweest. Ook bij een iets mindere dag winnen we."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner