05.12.2016 15:32

Zinchenko kent sterke punten FK Rostov

Oleksandr Zinchenko (l.) zoekt een weg langs Ard van Peppen (r.) tijdens het competitieduel Roda JC Kerkrade - PSV (03-12-2016).
Oleksandr Zinchenko (l.) zoekt een weg langs Ard van Peppen (r.) tijdens het competitieduel Roda JC Kerkrade - PSV (03-12-2016).

Oleksandr Zinchenko speelde vorig seizoen met FC Ufa tegen FK Rostov en kent zodoende de sterke punten van de Russische ploeg. De middenvelder weet dat PSV dinsdagavond niet alleen aan aanvallen kan denken.

"Rostov is defensief heel sterk, maar dat betekent niet dat ze niet zullen aanvallen", aldus Zinchenko. "We weten dat ze in de counter heel gevaarlijk kunnen zijn en we zullen niet alleen aanvallend, maar ook defensief goed moeten presteren. Ik heb met Ufa vaak tegen hen gespeeld, maar ook met PSV hebben we het spel van Rostov goed bestudeerd. Al hun sterke en zwakke punten zijn in kaart gebracht en daar hopen we dinsdag van te profiteren."

Zinchenko heeft vertrouwen. "Wij zijn heel optimistisch over de wedstrijd van morgen", vervolgt Zinchenko tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Rostov. "We hopen dat het positief uitpakt voor ons. We hebben de ervaringen van de afgelopen wedstrijden verwerkt en geanalyseerd en dat gaan we gebruiken om morgen te winnen. De sfeer is positief en de spelers staan werkelijk te popelen voor deze wedstrijd. Wij hopen de sleutels te vinden om de verdediging van Rostov open te breken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner