05.12.2016 16:54

Win het boek Matchday! van Paul Baaijens

Het is deze week voetbalweek bij AllSportsRadio. En tijdens die voetbalweek hebben AllSportsRadio en wij als Voetbal.com de handen ineen geslagen om er een mooie invulling aan te geven.

Vandaag trapten we af met de Engelse voetbalmagie die te lezen valt in het boek Matchday! van Paul Baaijens. Tijdens de uitzending van AllSportsRadio sprak het internetradiostation LIVE met Paul Baaijens. Baaijens gaat in het boek op zoek naar het ware Engelse voetbal. En dat boek kun jij winnen door mee te doen aan de AllSportsRadio Voetbal.com voetbalpoule! Je hoeft echter maar zeven wedstrijden te voorspellen en we maken dinsdag, woensdag en donderdag een dagwinnaar bekend. 

Meedoen met de poule kan via deze link.

In de voetbalmetropool Londen komt Paul Baaijens volledig aan zijn trekken. Hij schrijft over zijn belevenissen bij de wedstrijden en over zijn bijzondere ontmoetingen met supporters van die clubs. In zijn verhalen vertelt hij over bier en oorlog bij Leyton Orient, een speciale vriendshap bij Queens Park Rangers, cocaïne en commercie bij Chelsea, misère bij Millwall en zijn speciale liefde voor Charlton Athletic. Voor Engelse voetbalsupporters is voetbal een 'way of life'.

Via onderstaande link kun je het interview terug luisteren.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner