05.12.2016 21:41

Miralem Sulejmani rust uit in de Europa League-wedstrijd tegen Olympiakos. (15-09-2016)

Hij is nog altijd de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van Ajax, maar Miralem Sulejmani is niet meer de speler zoals in de Eredivisie. Afgelopen weekend werd de Serviër, waar Ajax ruim zestien miljoen voor betaalde, door zijn eigen teamgenoot te kijk gezet.

In de competitiewedstrijd tegen FC Basel anticipeerde de aanvaller, die inmiddels speelt voor BSC Young Boys, op een diepe bal. Sulejmani komt echter moeilijk op gang en wordt zelfs ingehaald door zijn eigen linksback, die een flinke achterstand moest goedmaken. Sulejmani was vorig seizoen nog goed voor acht doelpunten in de Zwitserse Super League, in het huidige seizoen scoorde hij drie keer.

Young Boys won het duel met FC Basel overigens wel met 3-1, Sulejmani werd in de rust gewisseld.