06.12.2016 10:00

Beerens kijkt uit naar duel op Old Trafford

Roy Beerens is gefocust tijdens het competitieduel Reading - Ipswich Town (09-09-2016).
Roy Beerens is gefocust tijdens het competitieduel Reading - Ipswich Town (09-09-2016).

Reading werd maandagavond in de loting van de FA Cup gekoppeld aan Manchester United, waardoor Roy Beerens in januari mogelijk op Old Trafford mag spelen. De vleugelaanvaller kijkt nu al uit naar het duel met The Red Devils.

"Een geweldige loting", vertelt Beerens in gesprek met FOX Sports. "Spelen op Old Trafford, daar verheug ik mij echt op", aldus Beerens, die weet dat het voor Reading-trainer Jaap Stam een speciale wedstrijd zal worden. "Je hoopt natuurlijk altijd op zo'n club en voor de trainer is het helemaal bijzonder", doelt Beerens op het feit dat Stam in het verleden in het shirt van Manchester United speelde.

"Eind oktober gingen we in de League Cup op bezoek bij Arsenal, al speelde ik dat duel niet. Desondanks was het een prachtige ervaring voor iedereen bij Reading. Dat zal begin januari niet anders zijn", vervolgt Beerens. "Misschien sta ik wel tegenover Daley Blind, ook leuk. Hem ken ik nog wel van duels uit de Eredivisie. Voor ons wordt het interessant om te kijken waar we staan in vergelijking met een topclub uit de Premier League."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner