08.12.2016 09:01

Zidane baalt van late gelijkmaker Dortmund

Real Madrid leek zich woensdagavond als groepswinnaar te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League, maar in de slotfase gaven de Madrilenen een 2-0 voorsprong uit handen.

Karim Benzema had Real Madrid al een 2-0 voorsprong geholpen door in de 28e en 53e minuut te scoren, maar Real Madrid-trainer Zinédine Zidane zag Pierre Emerick-Aubameyang in de 60e minuut de spanning terugbrengen, terwijl Marco Reus twee minuten voor tijd de gelijkmaker wist te produceren. "Ik ben best boos over hoe we de tweede helft hebben gespeeld", aldus Zidane tijdens de persconferentie na afloop van het Champions League duel met Borussia Dortmund.

"We hadden het duel in handen", vervolgt de Franse coach van Real Madrid zijn verhaal. "Maar we hebben het niet tot het einde weten vast te houden", aldus Zidane, die van mening is dat de tweede plaats van Real Madrid terecht is. "Ik denk dat de tweede plek voor ons uiteindelijk terecht is. Dortmund verdient het om de groep te winnen."