08.12.2016 10:32

Reus tevreden: "Goed voor het vertrouwen"

Marco Reus is blij dat Borussia Dortmund woensdagavond op het allerlaatste moment een punt uit het vuur wist te slepen tijdens het Champions League-duel met Real Madrid (2-2). Borussia Dortmund is daardoor groepswinnaar in Groep F.

In Dortmund wisten de Duitsers Real Madrid ook al op een gelijkspel (2-2) te houden. Reus denkt Borussia Dortmund een goed signaal heeft afgegeven met het gelijkspel tegen Real Madrid. "Het was heel belangrijk om Real twee keer zo goed tegenstand te bieden. Dat is goed voor het vertrouwen", aldus Reus tijdens de persconferentie na afloop van het Champions League-duel met Real Madrid.

Reus, die onlangs terugkeerde na blessureleed, zag ook nog ruimte voor verbetering. "In de eerste helft verdedigden we niet goed", vervolgt de Duitsers zijn verhaal. "Bovendien heeft doelman Roman Weidenfeller ons een paar keer gered. Hij is nog steeds van wereldklasse. Gelukkig hebben we hem nog kunnen belonen met een gelijkspel."

In de achtste finale wacht voor Borussia Dortmund een ontmoeting met Paris Saint-Germain, Benfica, Manchester City, FC Porto of Sevilla. Borussia Dortmund kan niet loten tegen groepsgenoot Real Madrid en ook niet tegen de landgenoten van FC Bayern München en Bayer Leverkusen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner