09.12.2016 14:47

"Karsdorp maakt laatste weken wat fouten"

Rick Karsdorp werd aan het begin van het seizoen bewierookt, maar de laatste weken steekt de rechtsback van Feyenoord in een wat mindere vorm. Het is ook trainer Giovanni van Bronckhorst opgevallen dat Karsdorp de afgelopen tijd minder constant presteert.

Donderdagavond was er een negatieve hoofdrol voor Karsdorp, die met een foute kopbal de 0-1 van Fenerbahçe inleidde. "Hij heeft een goede fase gehad, maar de laatste weken maakt hij wat fouten. Bij Utrecht en tegen Fenerbahçe. Daar moet hij doorheen. Met een kopbal maakte hij niet de juiste keuze. Er was twijfel bij hem, daardoor kopte hij de bal niet goed terug", citeert Voetbal International de Feyenoord-coach.

Karsdorp lijkt ondanks zijn mindere vorm niet bang te hoeven zijn dat Van Bronckhorst hem passeert. De rechtsback was na afloop van het verloren duel met Fenerbahçe schuldbewust. "Het hoort niet bij mij", aldus Karsdorp tegenover RTL 7. "Bij het Nederlands elftal kreeg ik ook zo'n bal. Toen nam ik hem rustig aan en speelde ik verder. Ik weet niet wat er nu gebeurde."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner