10.12.2016 11:56

'Vertrekkende Bazoer praat met VfL Wolfsburg'

De toekomst van Riechedly Bazoer ligt mogelijk niet in de Serie A. De middenvelder van Ajax wordt veelvuldig gelinkt aan een vertrek naar Italië, maar VfL Wolfsburg wordt nu ook genoemd als potentiële werkgever. Bazoer is in Amsterdam op het tweede plan geraakt en verwacht wordt dat hij vertrekt in de winterstop.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Kicker heeft de middenvelder afgelopen week wat gesprekken gehad met de club uit de Bundesliga. VfL Wolfsburg staat momenteel vijftiende in de Duitse competitie en kan dus wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. De Duitsers hoeven niet diep in de buidel te tasten voor Bazoer, naar verluidt vraag Ajax een bedrag rond de vijftien miljoen voor de middenvelder.

In 2015 kocht VfL Wolfsburg nog Julian Draxler van Schalke 04 voor een slordige veertig miljoen euro, maar de aanvallende middenvelder werd geen succesnummer bij de club. Een vertrek lonkt voor Draxler, waardoor er ruimte voor Bazoer komt bij de selectie. Vorig seizoen was Bazoer een basisspeler onder Frank de Boer, maar met Peter Bosz als trainer komt de twintigjarige voetballer minder aan spelen toe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner