10.12.2016 13:37

Smeets: "Dit kan er ook allemaal nog wel bij"

Het ontslag van Jan Vreman heeft nog niet voor de sportieve ommekeer bij De Graafschap gezorgd. De Doetinchemmers gingen vrijdag met 2-0 onderuit bij MVV. Middenvelder Bryan Smeets was na afloop gefrustreerd.

"Dit kan er allemaal wel weer bij", vertelde een teleurgestelde Smeets in gesprek met Omroep Gelderland. In Maastricht leed De Graafschap alweer de elfde nederlaag van het seizoen. "Dit was niet nodig. Er worden beslissingen gemaakt door de scheidsrechter en dat kun je niet veranderen. Maar het pakte niet goed voor ons uit. Een penalty tegen en rood voor Nathaniel Will, waarvan ik denk: was dat nou twee keer geel voor twee lichte overtredingen? En dan wordt de trainer nog weggestuurd."

Smeets speelt sinds juli 2015 in dienst van De Graafschap en degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie. Dat Vreman vorig weekend het veld moest ruimen als trainer van de Doetinchemmers, deed de middenvelder veel. "Hij heeft mij wel naar De Graafschap gehaald. Ik vind het altijd sneu als iemand zijn plek moet afstaan. Maar goed, dat hoort bij het voetbalwereldje." In januari is Henk de Jong de nieuwe trainer bij De Graafschap. De oud-coach van SC Cambuur komt over van FC Groningen, waar hij de afgelopen tijd werkzaam was op de commerciële afdeling.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner