10.12.2016 15:35

Watford bezorgt Koeman volgende nederlaag

Everton wacht al weer sinds 30 oktober op een overwinning in de Engelse Premier League. De ploeg van trainer Ronald Koeman, zo goed aan het seizoen begonnen, liep zaterdag al weer tegen een nederlaag op. Watford was op eigen veld met 3-2 te sterk.

Everton was na 17 minuten aan de leiding gekomen door een doelpunt van Belgisch international Romelu Lukaku. Stefano Okaka Chuka passeerde twintig minuten later op aangeven van Nordin Amrabat doelman Maarten Stekelenburg, waarna Watford via Sebastian Prödl en nogmaals Okaka Chuka na rust wegliep naar 3-1.

Lukaku maakte het kort voor tijd nog even spannend: 3-2. Bij Watford kwam verdediger Daryl Janmaat na ruim een uur in het veld. Watford passeerde Everton op de ranglijst en staat vooralsnog zevende.