10.12.2016 17:41

Jongeling Kadıoğlu krijgt weer kans bij NEC

Ferdi Kadıoğlu staat zaterdagavond weer in de basis bij NEC. Het zeventienjarige goudhaantje mag in het duel met ADO Den Haag weer laten zien waar hij toe in staat is. De uitploeg is op meerdere plekken gewijzigd.

Kadıoğlu wordt langzaam gebracht door oefenmeester Peter Hyballa. De laatste weken moest hij het vooral doen met invalbeurten, maar nu krijgt de jongste doelpuntenmaker ooit van de Nijmegenaren weer een kans in de basis. Jay-Roy Grot, die een vrij matig duel speelde op bezoek bij Heracles Almelo vorige week, begint op de bank. Daarnaast begint Robin Buwalda weer een keer in de basis bij NEC. Hij vervangt de geblesseerde Mikael Dyrestam.

Ondertussen heeft ADO-coach Željko Petrović flink moeten puzzelen om zijn elftal bij elkaar te smeden. Achterin zijn Thomas Meißner en Tommy Beugelsdijk geschorst, waardoor zij vanavond broodjes worst mogen uitdelen in het uitvak. Dit levert basisplaatsen op voor José San Román en Danny Bakker. Sheraldo Becker krijgt ondertussen de voorkeur boven Hector Hevel, die weer naar de bank verplaatst wordt. Omdat Mike Havenaar geblesseerd is, verandert Petrović zijn formatie waarschijnlijk naar 4-3-3. Gervane Kastaneer is daardoor de enige spits, Ludcinio Marengo maakt de driemansaanval vol.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner