10.12.2016 20:03

Brock-Madsen keert terug in basiself PEC

PEC Zwolle start zaterdagavond in het thuisduel met Willem II met Nicolai Brock-Madsen in de basis. De spits gaat tegen de concurrent uit Tilburg op zoek naar zijn eerste treffer voor de Zwollenaren.

Brock-Madsen wisselt het stuivertje met Kingsley Ehizibue, die tegen Willem II weer op de bank begint. Dirk Marcellis keert weer terug in de basis van PEC, dat in het duel met Vitesse vorige week met Josef Kvída aan de aftrap stond. De als linksback spelende Tsjech maakte geen onaardige indruk, maar moet zijn plek toch weer afstaan aan de van een schorsing terugkerende Marcellis. De andere negen namen zijn hetzelfde als in het GelreDome, toen de Zwollenaren niet verder kwamen dan een 3-1 nederlaag.

Willem II start met één nieuwe naam in de basis ten opzichte van het duel met FC Twente vorige week. Jordens Peters verliet toen al na achttien minuten het veld met een blessure, die hem ook voor deze wedstrijd aan de kant houdt. In Dries Wuytens krijgt de aanvoerder van de Tricolores dezelfde vervanger als vorige week. De andere tien mannen die een 0-0 remise bewerkstelligden tegen FC Twente blijven wel staan.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner