11.12.2016 22:28

Marsman dolblij: "Niet helemaal te bevatten"

Nick Marsman wordt besprongen door Hidde ter Avest na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tegen Ajax. (11-12-2016)
Nick Marsman wordt besprongen door Hidde ter Avest na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tegen Ajax. (11-12-2016)

Nick Marsman hield zijn doel schoon in het thuisduel met Ajax (1-0). FC Twente pakte vlak voor tijd de drie punten en de doelman was euforisch na de onverwachte zege.

"Ik sta hier met een heerlijk gevoel", begint Marsman vlak na afloop van het duel zijn verhaal tegenover FOX Sports. "Het is nog steeds niet helemaal te bevatten. In de laatste minuut een overwinning pakken geeft zo'n boost. Ik zit nog vol met adrenaline."

Door de overwinning van Twente kwam er een einde aan een indrukwekkende reeks van Ajax. De laatste nederlaag van de Amsterdammers dateerde van 24 augustus. "Dit zijn wel de moeilijkste wedstrijden. Ik had verwacht dat ik veel te doen zou krijgen. Dat is ook wel gebeurd, maar niet veel moeilijke ballen."

Ajax had wel een veldoverwicht, maar kwam maar zeer moeizaam tot uitgespeelde kansen. "Dan moet je honderd procent gefocust blijven. Het is makkelijker als je jezelf in de wedstrijd kan spelen door ballen te pakken. Dat viel een beetje tegen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner