11.12.2016 22:11

Ziyech had het moeilijk met oude ploeggenoten

Hakim Ziyech (l.) en Joël Veltman (r.) treuren, terwijl FC Twente de late treffer viert. (11-12-2016)
Hakim Ziyech (l.) en Joël Veltman (r.) treuren, terwijl FC Twente de late treffer viert. (11-12-2016)

Hakim Ziyech kwam zondagmiddag met Ajax op bezoek bij zijn voormalige club, FC Twente. De Amsterdammers hadden een veldoverwicht, maar gingen wel onderuit (1-0). Ziyech had een zware wedstrijd tegen zijn oude ploeggenoten.

"Er was heel weinig ruimte. Op de zijkanten lag er nog wel wat, maar het middenveld was overvol. Je probeert natuurlijk vrij te lopen en dat soort dingen, maar dan volgen ze je. Het is erg jammer dat je verliest en hiermee stopt onze goede reeks natuurlijk. We waren twintig wedstrijden ongeslagen, maar daar komt helaas een keer een einde aan", aldus Ziyech in gesprek met FOX Sports.

Afgelopen zomer maakte Ziyech de overstap naar Ajax. In de Grolsch Veste keerde de middenvelder weer terug in Enschede. "Dit is zeker een duel waar ik naar uitkeek. Ik had natuurlijk wel een andere uitslag verwacht."

Door de nederlaag groeide de achterstand van Ajax op koploper Feyenoord naar drie punten. Ziyech denkt niet dat de zeperd van invloed zal zijn op de topper met PSV van volgende week. "Dit is balen, iedereen baalt. Maar ik denk niet dat er nu ineens iets aan de hand is. Dit zegt niets over het duel met PSV."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner