12.12.2016 13:30

Sno keert opnieuw terug bij RKC Waalwijk

Sander Duits (l.) duelleert met Evander Sno (r.) tijdens het oefenduel Go Ahead Eagles - Wooter Academy (09-07-2016).
Sander Duits (l.) duelleert met Evander Sno (r.) tijdens het oefenduel Go Ahead Eagles - Wooter Academy (09-07-2016).

Evander Sno gaat wederom spelen voor RKC Waalwijk. De middenvelder, die clubloos was sinds zijn vertrek bij het Belgische KVC Westerlo, heeft in Waalwijk een contract voor anderhalf jaar getekend.

Sno zal in januari aansluiten bij RKC Waalwijk. Tijdens het seizoen 2011/2012 en 2013/2014 stond Sno eveneens onder contract bij de club uit Noord-Brabant. "We zijn Evander na zijn vertrek in 2014 altijd blijven volgen en voerden deze zomer al enkele goede gesprekken over een terugkeer bij RKC", aldus Remco Oversier, algemeen directeur van RKC Waalwijk, op de clubsite van de Waalwijkers. "Destijds kwam het niet rond in verband met FIFA-regelgeving, maar in de komende transferperiode kunnen we hem probleemloos overschrijven. Evander is voor ons een speler uit de buitencategorie, we zijn dan ook blij en trots dat hij bij ons terugkeert. Met zijn komst onderstrepen we daarnaast nogmaals onze ambitie om dit seizoen de play-offs te halen."

Sno is blij met zijn terugkeer bij RKC Waalwijk. "Ik heb altijd een warm gevoel gehouden bij RKC. De afgelopen twee jaar is er altijd contact gebleven tussen de club en mij. Het was jammer dat de overschrijving deze zomer niet rond kwam, maar ik ben blij dat ik hier na de winterstop weer aan de slag kan. De laatste keer ben ik hier vertrokken met een rotgevoel, nu wil ik samen met de club weer omhoog. Ik kijk er naar uit om een positief vervolg te geven aan het huidige en volgende seizoen van RKC Waalwijk", aldus Sno.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner