12.12.2016 15:30

Van den Brom: "Een hele zware loting"

John van den Brom lacht voorafgaand aan het duel met Vitesse. (15-10-2016)
John van den Brom lacht voorafgaand aan het duel met Vitesse. (15-10-2016)

AZ Alkmaar kan de borst natmaken, want de Alkmaarders treffen in de Europa League Olympique Lyon. AZ-trainer John van den Brom weet dat het moeilijk gaat worden om de huidige nummer vier van de Ligue 1 te verslaan.

"Ze komen vanuit de Champions League en spelen altijd bovenin mee in Frankrijk. Dat zegt iets", aldus Van den Brom op het officiële Twitter account van AZ. "Het is gewoon een hele zware loting, klaar", aldus Van den Brom, die blij is dat AZ nu de wedstrijd tegen Feyenoord (4-0 nederlaag) kan vergeten. "Ik ben blij dat de loting nu was, nu hebben we gisteren kunnen vergeten. Dat moet ook, want we woensdag weer spelen. Gisteren hebben we afgesloten." 

Van den Brom weet wat hij kan verwachten van een Franse tegenstander. "Die ploegen hebben altijd veel loopvermogen en spelen met grote, sterke jongens. Bij Lyon voetballen een paar grote namen. Maar dat weet je, je hebt je niet voor niets gekwalificeerd voor de laatste 32. We hebben tijd om ons in de tegenstander te verdiepen en zullen dat zeker doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner