13.12.2016 09:46

VVSB heeft hoop: "Er is altijd een kans"

Ruben Valk (r.) plukt de bal eenvoudig uit de lucht tijdens het competitieduel TEC - VVSB (10-12-2016).
Ruben Valk (r.) plukt de bal eenvoudig uit de lucht tijdens het competitieduel TEC - VVSB (10-12-2016).

VVSB hoopt opnieuw te stunten in het bekertoernooi. Vorig seizoen wist de club de halve finale te halen, terwijl dinsdagavond FC Volendam de tegenstander is in de achtste finale van het bekertoernooi.

De club uit Noordwijkerhout gaat opnieuw voor een stunt. "Zeker, we gaan er weer een groot feest van maken, net als vorig seizoen", aldus VVSB-doelman Ruben Valk tegenover FOX Sports. "Er gaan ongeveer 2000 fans mee naar Volendam, een fantastisch aantal. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken."

VVSB heeft FC Volendam goed bekeken. "Afgelopen maand zijn we met de hele groep naar de thuiswedstrijd tegen RKC geweest. Dat duel was niet echt hoogstaand, in de rust ben ik ook maar binnen gebleven vanwege de kou. Maar Volendam is gewoon een prima ploeg. Ze staan ook niet voor niets vierde in de Jupiler League."

Valk weet dat het lastig gaat worden om de prestatie van vorig seizoen te evenaren. "Het wordt moeilijk, maar er is altijd een kans, kijk naar de bizarre ontknoping tegen FC Den Bosch. Ik hoop dat dat nu niet nodig is. Voor ons is het zaak om lang de 'nul' te houden, dan wordt het voor Volendam steeds moeilijker. En dan kunnen wij misschien profiteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner