13.12.2016 11:02

Bekerheld heeft geleerd: "Hoef niet te werken"

Maikey Parami moet even bijkomen tijdens het competitieduel De Treffers - VVSB (20-11-2016).
Maikey Parami moet even bijkomen tijdens het competitieduel De Treffers - VVSB (20-11-2016).

Maikey Parami heeft geleerd van vorig seizoen. De aanvaller van VVSB heeft de dag na het bekerduel met FC Volendam vrijgenomen. Vorig jaar moest de aanvaller na de bekerstunt tegen FC Den Bosch de volgende dag gewoon werken.

Het bekertoernooi leeft in Noordwijkerhout. "Door wat we vorig jaar hebben bereikt, leeft het nu als een gek", aldus Parami tegenover De Telegraaf. "Voor mij is er overigens wel één ding veranderd. Ik heb m'n studie afgerond en werk nu parttime voor een vertaalbureau. En ik heb geleerd van vorig seizoen, want de dag na het duel met Volendam hoef ik niet aan het werk."

VVSB houdt stiekem rekening met een nieuwe stunt in het bekertoernooi "Het hele dorp is bezig met deze wedstrijd en hoopt op weer een stunt", aldus VVSB-voorzitter Arjan Broekhof. "Als we winnen, wordt het weer één groot gekkenhuis en weet ik zeker dat de kantine wordt afgebroken."

Vorig jaar wist VVSB de halve finale van het bekertoernooi te bereiken door onder meer FC Emmen en FC Den Bosch uit te schakelen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner