16.12.2016 21:10

ADO kijkt in Jupiler League voor versterkingen

Željko Petrović weet dat hij op de winterse transfermarkt niets te besteden heeft met ADO Den Haag, maar toch wil de trainer graag zijn selectie versterken. Huren is de beste optie, daarvoor kijkt Petrović rond in de Jupiler League, in het bijzonder naar de tweede elftallen van profclubs.

"Wij zijn bezig met spelers van beloftenteams uit de Jupiler League", geeft de eindverantwoordelijke toe op de persconferentie voor de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. "Ik vraag geen versterkingen voor twee of drie ton. Dat kunnen wij ons niet permitteren", beseft Petrović zich.

"Het moet een win-winsituatie voor het elftal én voor ADO Den Haag zijn. Ik ben niet iemand die zegt dat er iemand moet komen, waardoor de club over zes maanden pijn lijdt door een investering. Over een paar dagen weten we of er wel of niets mogelijk is. Dan zetten we alles op een rijtje."

Voor beloftenelftallen als Jong Ajax en Jong PSV is het verhuren aan ADO Den Haag aantrekkelijk, aangezien spelers dan op het hoogste voetbalniveau van Nederland uit kunnen komen in plaats van de Jupiler League. Ook Jong FC Utrecht is actief op het tweede niveau.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner