20.12.2016 11:48

'United heeft 45 miljoen euro over voor Zweed'

Victor Lindelöf heeft de bal tijdens het Champions League-duel Benfica - SSC Napoli (06-12-2016).
Victor Lindelöf heeft de bal tijdens het Champions League-duel Benfica - SSC Napoli (06-12-2016).

De kans is aanwezig dat Victor Lindelöf in januari naar Manchester United vertrekt. Benfica, de huidige werkgever van de Zweedse verdediger, heeft inmiddels met Manchester United gesproken over een transfer.

Volgens Sky Sports heeft Benfica-president Luis Felipe Vieira een gesprek gevoerd met de clubleiding van Manchester United en is de Portugese topclub van plan om mee te werken aan een transfer. Benfica was in eerste instantie niet van plan om Lindelöf te laten vertrekken, mits Benfica de knock-outfase van de Champions League zou bereiken, maar de huidige nummer één van de Portugese Primeira Liga gaat nu toch overstag. 

Het Britse medium weet namelijk dat The Red Devils van plan zijn om 45 miljoen euro te betalen voor de Zweedse mandekker. Manchester United-trainer José Mourinho is gecharmeerd van Lindelöf omdat hij multifunctioneel is. De Zweed kan als centrale verdediger, maar ook als rechtsback uit de voeten. Lindelöf begon zijn carrière in zijn vaderland bij Västerås SK, maar de 22-jarige verdediger staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij Benfica.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner